Tlf.: +45 74 64 61 67

​Affaldstransport

Hvis du leder efter en virksomhed til at transportere dit affald, så står P. Kristensen ApS klar til at hjælpe. Vi er en serviceorienteret virksomhed, der både har egen vognpark og rekrutterer ekstern kørsel.

Vi er godkendt til alle typer affaldstransport i både Danmark, Tyskland og Holland. Og selvom P. Kristensen ApS har til huse i Bolderslev i nærheden af Aabenraa, så foregår de fleste af vores erhvervsaktiviteter bag rattet og med hjulene solidt placeret på de danske og europæiske motorveje.

Transport af farligt affald

P. Kristensen ApS har desuden de nødvendige tilladelser, til at køre med farligt affald under affaldstransport i Tyskland og Holland, hvilket er en sjældenhed hos mange danske transportvirksomheder. Det vil sige, at hvis du har behov for affaldstransport fra Danmark til Tyskland /Benelux så er P. Kristensen ApS en godkendt og kvalificeret samarbejdspartner til løsningen af netop dette specielle transportbehov.

 

Fokus på service

Hos P. Kristensen ApS har vi altid kundetilfredsheden i fokus og så betyder det mindre for os, hvilket navn, der står på siden af lastvognen. For os er service ikke blot at køre fra A til B, men at sikre vores kunders en tilfredsstillende affaldstransport, lige meget om den bliver transporteret af vores egne vogne eller via en ekstern samarbejdspartner.

Hvis du har brug for affaldstransport

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om affaldstransport eller hvilke andre transportløsninger vi kan tilbyde dig.

Kontakt os