Tlf.: +45 74 64 61 67

Containerudlejning

P. Kristensen ApS har stor erfaring med containerudlejning. Vores dygtige og erfarne medarbejdere står altid klar med rådgivning i forbindelse med containerudlejning, så du får dækket dit behov på den bedst mulige måde.

Vi har flere års erfaring inden containerudlejning og har i tidens løb vejledt og hjulpet et stort antal kunder i omegnen af Tønder, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. Vores erfaringer tæller blandt andet containerudlejning i forbindelse med bygge- og anlægsmaterialer, affald og meget mere. Vores store udvalg af åbne containere er med til at sikre, at netop dit behov bliver dækket.

Godkendt til affaldstransport

Hvis du har brug for både leje af container og efterfølgende transport af affald, så er P. Kristensen ApS en godkendt og kvalificeret samarbejdspartner.

P. Kristensen ApS har godkendelse til at køre affaldstransport i både Danmark, Tyskland og Holland. I Tyskland har vi desuden godkendelse til at køre med farligt affald.

Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din affaldstransport her.

 

Vi er din containerudlejning

Kontakt os allerede i dag og hør nærmere om containerudlejning, vores store udvalg og hvilken løsning, der er den bedste for dig.

Kontakt os