Tlf.: +45 74 64 61 67

Krankørsel

Hos P. Kristensen ApS tager vi os gerne af mindre opgaver i forbindelse med krankørsel i Bolderslev, Tønder, Haderslev, Aabenraa og omegn. I vores vognpark har vi biler med påmonteret kran med grab, der er et godt og effektivt værktøj til eksempelvis på- og aflæsning af, sten, sand grus m.m. fjernelse af hække, placering af jord i en have og meget mere.

Chauffører med krankørsel erfaring

Vores egne chauffører er erfarne i krankørsel, så du kan være sikker på, at materialerne håndteres korrekt og professionelt. At vores chauffører har erfaring med netop benyttelsen af mindre kraner med grab betyder også, at både af- og pålæsning samt transport kan gøres hurtigt og effektivt.

 

Sikker krankørsel af materialer

P. Kristensen ApS tilbyder desuden både leje af containere, affaldstransport og kørsel med bulkgods. Vi er derfor vant til at håndtere mange forskellige slags materialer og transportbehov.

Vi plejer at sige, at vi kører med alt, der kan tippes af. Det betyder, at vi kan hjælpe dig i forbindelse med krankørsel og materiale transport. Og vi kører effektivt og sikkert til netop den placering, du ønsker.

Kontakt os