Tlf.: +45 74 64 61 67

Sand og grus

Har du planer om at pifte haven eller indkørslen op med nogle flotte granitskærver, har behov for sand og grus eller sten til et byggeprojekt eller sand til børnenes sandkasse, så kig forbi P. Kristensen ApS i Bolderslev, Sønderjylland, og se vores flotte udvalg af sand, grus, sten og granitskærver.

Hvis du har brug for vejledning i, hvilke materialer der bedst dækker dit behov eller er mest velegnet til et kommende projekt, så er du altid velkommen til spørge os.

Klar til afhentning og kort leveringstid

Vi har de fleste materialer liggende klar til afhentning. Men hvis du har behov for et større parti grus, sand, sten eller granitskærver end det, vi har på lager, så kan vi levere inden for en meget kort tidsramme, da vi har mange grusgrave i omegnen af firmaet.

 

Vi tilbyder levering af sand, sten, grus og granitskærver

Har du ikke selv mulighed for at fragte dit køb af sten, sand, grus og granitskærver, og drejer det sig om en mindre opgave, så kan vi også tilbyde at levere med gummiged til kunder i lokalområdet. Vi har stor erfaring inden for håndtering og levering af materialer med gummiged, så du kan trygt overlade den del til os, hvis du har behov for det.

 

Kontakt os